Presentation Yang Cemerlang

Alhamdulillah, x disangka2, presentation LI aku berjalan dengan gemilangnya. Saat yang x dapat dilupakan apabila Puan Awanis dan Cik Noorlin katakan

“You are a different person now, Zamrie.. we are proud of you”..

Hampir sahaja aku menangis kat depan diorang tadi tapi kene tahan la sket, kang x psl2 diorang ckp aku ni over plak, hahaha.

Sekarang aku nak pikirkan lak camne nak menjilid report aku. adei, x abes lagi rupenye keje aku, huhuhu. ok, back to work now…

Advertisements
Published in: on Mei 29, 2008 at 11:15 am  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://imnotperfect.wordpress.com/2008/05/29/presentation-yang-cemerlang/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 KomenTinggalkan komen

  1. such a cry baby… ha3. gitew… blom dapat award lg. tah2 terus pengsan.

    imnotperfect: tu a psl, kalo dpt award ntah mcm mane la aku nnt, hahaha.. bile nk dtg cni?

  2. wei.,siapkan report, then kita boleh pergi antar jilid. Aku nak hantar report cepat2 nie!! hehehe…

    imnotperfect: uish, ko nk gi mane tgesa2 ni? hehehe.. yela, nnt aku siapkan cepat2.

  3. Ko memang over pon. hahahahha

    imnotperfect: ceh, sape ckp? aku ni wasatiah orgnye tau, hehehe

  4. bestnya da bis present…
    wait for my turn lak..hehehe =)~

    imnotperfect: hehehe, gud luck for you.. buat kerja tu bagus2…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: