Gantung

My new favourite song, enjoy.

Ku harus menemui cintaku
Mencari tahu hubungan kita
Apa masih atau tlah berakhir

Kau menggantungkan hubungan ini
Kau diamkan aku tanpa sebab
Maunya apa ku harus bagaimana
Kasih?
Sampai kapan kau gantung
Cerita cintaku memberi harapan
Hingga mungkin ku tak sanggup lagi
Dan meninggalkan dirimu

Detik-detik waktu pun terbuang
Teganya kau menggantung cintaku
Bicaralah biar semua pasti

Tentunya hubungan cinta denganmu
Membuat ku sakit
Hingga mungkin ku tak sanggup lagi
Dan meninggalkan dirimu

Advertisements
Published in: on April 30, 2008 at 8:21 am  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://imnotperfect.wordpress.com/2008/04/30/gantung/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 KomenTinggalkan komen

  1. lagu nie best gak..layan jer..hehehe..bila ko nk dtg semenanjung? Tak sabar nak jumpa ko ni..

    imnotperfect: mmg best, hehe.. em, insyaAllah this end of may aku akn ke semenanjung..

  2. i enjoy listening to dis song too.

    imnotperfect: yeke? hehehe.. ke lagu ni means sumthing to u? hik3..

  3. Weh ni main gantung2 nih bahaya…. apa citer?

    imnotperfect: hehe, mmg bahye gantung2 ni.. kire mcm kite antar sms tp pending smp bile2… sadis tol, haha..

  4. means somethng ke?xkot.haha.hey,bz banar bah kau ini,blom update masih.

    imnotperfect: quite bz la, tu yg x update2 lagi tuh.. sempat bace komen n reply jer.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: